A GE Tungsram energiatakarékos kompakt fénycsövekről


A GE Lighting Tungsram a kompakt fénycsövek igen széles választékát kínálja, gazdaságos megoldást nyújtva számos világítási feladathoz. Az energiatakarékos elektronikus kompakt fénycső megfelelő lámpatestben ugyanolyan szépséget és melegséget sugároz, mint a hagyományos izzólámpa.

 

A GE Lighting Tungsram elektronikus kompakt fénycsövei a következőket kínálják:

­­­

 

• 6-8-10-12 000 órás élettartam, amely 6-8-10-12-szer akkora, mint a hagyományos izzólámpáké.
• Sokféle teljesítményfokozat: 5W-tól 23W-ig
• Széles formaválaszték: csöves, spirál, gömb, gyertya, reflektor
• Meleg fehér szín, amely jól harmonizál az izzólámpák színével
• Max.80% energiamegtakarítás az izzólámpákhoz képest
• Gyors gyújtás és villogásmentes üzemelés
• Közvetlenül becsavarhatók az izzólámpák helyére.

 

Alkalmazási területek:
lakások, éttermek belső terei, üzletek, szállodák fogadóhelyiségei.

 

Energiatakarékos kompakt fénycső-kínálatunkat itt találja.

 

 

 

A GE Tungsram háromsávos fénycsövekről

 

A GE háromsávos fénycsövei (Polylux XLRTM és Polylux XL fénycsövek) különleges háromrétegű fényporbevonatuknak köszönhetően kiválóan képesek visszaadni a színeket: az embereket természetesebb megvilágításba helyezik, a színek elevenebbek és valósághűbbek lesznek. A hagyományos fénycsövekhez képest a háromsávos fénycsövek több fényt biztosítanak hosszabb ideig, fényesebb és egyenletesebb megvilágítást nyújtanak igen változatos alkalmazási területeken.

 

Magas szintű megvilágítás

• Jól megvilágított környezet
• Kiváló színvisszaadás
• Egyenletes megvilágítási szint

 

Hatékony világítási megoldás

A Polylux XLRTM és Polylux XL fénycsövek mintegy 18%-kal nagyobb fényt adnak, mint a hagyományos halofoszfátos fénycsövek. Fényhasznosításuk 93 lm/W a hagyományos fénycsövek 79 lm/W-jához képest, tehát a felhasznált energiának nagyobb részét alakítják fénnyé. Azáltal, hogy több fényt biztosítanak, alkalmazásukkal sok kereskedelmi, ipari és eladási hely biztonságosabb és vonzóbb környezetet nyerhet.

 

Kiváló színvisszaadás

A színvisszaadási index (CRI) a fényforrás színvisszaadási képességét méri. A Polylux XLRTM és Polylux XL fénycsövek színvisszaadási indexe magas, 85-ös (a hagyományos fénycsövek színvisszaadási indexe 58-as). Ez a 85-ös index a biztosítéka a valósághű színeknek úgy, hogy az emberek, áruk, tárgyak természetesebb megvilágításba kerülnek. Pozitív hatása van a közérzetre, megnöveli az eladási hely vonzerejét.

 

Egyenletes, nagy megvilágítási szintek

A 95% fényáram megőrzése az egész élettartam során biztosítja, hogy a háromsávos fénycsövek hosszabb ideig, nagyobb fénnyel világítsanak. Az üzletek, irodák és az áruk mindvégig olyan élethű képet fognak mutatni, mint amikor a fénycsöveket beszerelték. Mivel nagyobb a fényük, kevesebb fénycsőre van szükség ahhoz, hogy a kívánt megvilágítási szint elérhető legyen, nincs többé szükség fölösleges "túlbiztosításra" a világítás tervezésénél.

 

Hosszú élettartam

A Polylux XLRTM fénycső átlagos élettartama elektronikus előtéttel 20 000 óra, hagyományos előtéttel 18 000 óra. A Polylux XL fénycsövek hasonló körülmények között 18 000, illetve 15 000 órás élettartamot érnek el.
A hosszabb élettartam nem csupán hatékonyabb költségfelhasználást, hanem megnövekedett beszerelési megbízhatóságot is jelent.

 

Csökkenő világítási költségek

Az elektronikus előtéttel szerelt Polylux XLRTM fénycsövek élettartama több mint kétszerese a hagyományos halofoszfátos fénycsövekének és 25%-kal hosszabb, mint a piacon található más háromsávos fénycsöveké. A Polylux XL fénycsövek élettartama megegyezik a hagyományos fénycsövekével, de 12,5%-kal hosszabb, mint a piacon található más háromsávos fénycsöveké. A háromsávos fénycsövek cserélési ciklusa megnő, ami jelentősen csökkenti a karbantartási költségeket.

 

Fénycsőkínálatunkat itt találja.

 

Kérje ajánlatunkat!

Telefon: 79/325-538
Mobil: 30/353-7070
E-mail: info@lampanet.hu
Skype:


BejelentkezésPartnereink

Ajánlott oldalak

footballmania

Facebook